Ajankohtaista

✤ Vertaiskahvila toteutuu seuraavan kerran alkuvuodesta 2019. Seuraa sivujamme!

✤ Vuoden 2019 sopeutumisvalmennuskurssien ajankohdat ovat tiedossa.” Tietoa kurssien sisällöstä, ajankohdista ja hakuajoista löydät näiltä sivuilta, sekä www.ankytys.fi.

✤ Auli ja Salla ovat mukana Hyvät puheterapiakäytännöt -työryhmässä, jonka aiheena on puheen sujuvuus.

✤ ”INTOA” – Intensiivikuntoutusta aikuisen änkytykseen. Järjestämme ryhmämuotoista kuntoutusta nuorille ja aikuisille keväällä 2019. Ota yhteyttä ja kysy vapaita paikkoja (info@tempokeskus.fi)!

✤ Käännämme parhaillaan nuorille suunnattua kirjaa ”Do you stutter: A guide for teens”. Vastaavaa materiaalia ei tälle ikäryhmälle ole suomeksi lainkaan olemassa.

✤ Keskustelutukea etsimässä?  Joskus on elämänvaiheita, joissa änkytys rajoittaa ja häiritsee enemmän, tai aiemmat elämänkokemukset vaikuttavat omaan toimintakykyyn tälläkin hetkellä. Keskusteluapu auttaa löytämään uusia toimintatapoja, ja saamaan lisää itseymmärrystä. Tempon terapeuteista Auli opiskelee myös psykoterapeutiksi, ja pystyy tarjoamaan änkytyksen hoitoon puheterapian lisäksi syvempää näkökulmaa. Mikäli asia kiinnostaa sinua, ota yhteyttä auli@tempokeskus.fi . Myös etäkuntoutus muilta paikkakunnilta videovälitteisesti on mahdollista.  Voit myös lukea änkytykseen liittyvästä sosiaalisesta ahdistuneisuudesta  blogistamme.

Lue koko artikkeli MTV:n sivuilta.

Tempo YLE Radiossa

”Kansainvälistä änkytyspäivää vietetään lokakuun 22.päivä. Kuuntele, kuinka Pasi Heikura haastettelee erikoispuheterapeutti Auli Laihoa aiheesta Yle Radio 1:n ohjelmassa Aristoteleen kantapää.”

Oivalluksen ytimessä