Ajankohtaista

Syksyn vertaiskahvila on maanantaina 22.10. klo 17.30-19.00. Kahvilassa vietetään kansainvälistä änkytyspäivää, jonka teemana on "Kerro mielipiteesi".
Lataa esite tästä (pdf).

Vuoden 2018 sopeutumisvalmennuskurssien ajankohdat ovat tiedossa." Tietoa kurssien sisällöstä, ajankohdista ja hakuajoista löydät näiltä sivuilta, sekä www.ankytys.fi.

"INTOA" - Intensiivikuntoutusta aikuisen änkytykseen. Järjestämme ryhmämuotoista kuntoutusta nuorille ja aikuisille keväällä 2019. Ota yhteyttä ja kysy vapaita paikkoja (info@tempokeskus.fi)!

Käännämme parhaillaan nuorille suunnattua kirjaa ”Do you stutter: A guide for teens”. Vastaavaa materiaalia ei tälle ikäryhmälle ole suomeksi lainkaan olemassa.

Keskustelutukea etsimässä?  Joskus on elämänvaiheita, joissa änkytys rajoittaa ja häiritsee enemmän, tai aiemmat elämänkokemukset vaikuttavat omaan toimintakykyyn tälläkin hetkellä. Keskusteluapu auttaa löytämään uusia toimintatapoja, ja saamaan lisää itseymmärrystä. Tempon terapeuteista Auli opiskelee myös psykoterapeutiksi, ja pystyy tarjoamaan änkytyksen hoitoon puheterapian lisäksi syvempää näkökulmaa. Mikäli asia kiinnostaa sinua, ota yhteyttä auli@tempokeskus.fi . Myös etäkuntoutus muilta paikkakunnilta videovälitteisesti on mahdollista.  Voit myös lukea änkytykseen liittyvästä sosiaalisesta ahdistuneisuudesta  blogistamme.

Tempo YLE Radiossa

"Kansainvälistä änkytyspäivää vietetään lokakuun 22.päivä. Kuuntele, kuinka Pasi Heikura haastettelee erikoispuheterapeutti Auli Laihoa aiheesta Yle Radio 1:n ohjelmassa Aristoteleen kantapää."

Tulevat koulutukset

Blogikirjoitukset