Keitä olemme

Tempossa työskentelevät puheterapeutit Auli Laiho ja Salla Pohja, joilla on monipuolinen osaaminen änkytyksen ja sokelluksen kuntoutuksesta. Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja perhekeskeisesti. Työskentelyotteemme on voimavarakeskeinen. Haluamme vahvistaa asiakkaan ja perheen toimijuutta ja voimavaroja.

Auli on valmistunut puheterapeutiksi 2001 ja neurologisten häiriöiden erikoispuheterapeutiksi 2007. Salla on valmistunut puheterapeutiksi 2006 ja käynyt perhetyön koulutuksen 2013. Molemmat erikoistuivat puheen sujuvuuden häiriöiden erikoispuheterapeuteiksi 2017. Heillä on runsaasti kokemusta eri-ikäisten änkyttävien asiakkaiden kuntoutuksesta yksilö- ja ryhmämuotoisesti sekä intensiivikursseilla. Koulutamme ja ohjaamme säännöllisesti puheterapeutteja ja puheterapeuttiopiskelijoita.

Tempon toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoossa, Kehä III:n ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä. Osoitteemme on Reviisorinkatu 3, 02770 Espoo. Meille on helppo tulla autolla niin Espoosta kuin muualta pääkaupunkiseudulta ja myös pidemmän matkan takaa. Espoon juna-asema sijaitsee kävelyetäisyydellä (200 m), samoin bussipysäkit. Ilmainen pysäköinti löytyy aivan ulko-ovemme edestä.

Tavoitat meidät:

auli@tempokeskus.fi, 0400 44 8187

salla@tempokeskus.fi, 050 577 3679

 

Puheterapiakeskus TEMPO oy Y-tunnus 2705096-4

 

 

Auli Laiho -puheterapeutti
Auli Laiho
Salla Pohja -puheterapeutti
Salla Pohja