Keitä olemme

 

 

Tempossa työskentelevät puheterapeutit Auli Laiho ja Salla Pohja, joilla on monipuolinen osaaminen änkytyksen ja sokelluksen kuntoutuksesta. Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja perhekeskeisesti. Työskentelyotteemme on voimavarakeskeinen. Haluamme vahvistaa asiakkaan ja perheen toimijuutta ja voimavaroja.

Auli on valmistunut puheterapeutiksi 2001 ja neurologisten häiriöiden erikoispuheterapeutiksi 2007. Salla on valmistunut puheterapeutiksi 2006 ja käynyt perhetyön koulutuksen 2013. Molemmat erikoistuivat puheen sujuvuuden häiriöiden erikoispuheterapeuteiksi 2017. Heillä on runsaasti kokemusta eri-ikäisten änkyttävien asiakkaiden kuntoutuksesta yksilö- ja ryhmämuotoisesti sekä intensiivikursseilla. Koulutamme ja ohjaamme säännöllisesti puheterapeutteja ja puheterapeuttiopiskelijoita. Molemmat työskentelevät myös työnohjaajina. Salla on valmistunut voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi ja prosessikonsultiksi vuonna 2018. Auli valmistuu samasta koulutuksesta keväällä 2019

Auli opiskelee Helsingin yliopistossa aikuisten ja nuorten psykoterapeutiksi. Suuntaus on kognitiivis-analyyttinen, ja työskentely on usein lyhytterapeuttista. Tällä hetkellä Auli toteuttaa jatkuvasti koulutukseen kuuluvia ohjattuja terapiaharjoitteluja. Jos asia kiinnostaa sinua, ota häneen yhteyttä

Tempon toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoossa, Kehä III:n ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä. Osoitteemme on Reviisorinkatu 3, 02770 Espoo. Meille on helppo tulla autolla niin Espoosta kuin muualta pääkaupunkiseudulta ja myös pidemmän matkan takaa. Espoon juna-asema sijaitsee kävelyetäisyydellä (200 m), samoin bussipysäkit. Ilmainen pysäköinti löytyy aivan ulko-ovemme edestä.

Puheterapiakeskus Tempossa työskentelevät alihankkijat

Kaisa Punkeri

Kaisa valmistui puheterapeutiksi 2013. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt perusterveydenhuollossa, jossa hänellä on ollut mahdollisuus perehtyä alle kouluikäisten änkyttävien lasten perheiden ohjaukseen ja kuntoutukseen. Kaisa aloitti loppuvuodesta 2017 Puheterapiakeskus Tempossa, jossa hän jatkaa työskentelyä ja kouluttautumista puheen sujuvuuden häiriöiden parissa.

 

Tavoitat meidät:

auli@tempokeskus.fi, ☏ 0400 44 8187

salla@tempokeskus.fi,, ☏  050 577 3679

kaisa@tempokeskus.fi,, ☏  041 433 7729

 

Puheterapiakeskus TEMPO oy Y-tunnus 2705096-4

Auli Laiho

Salla Pohja

Kaisa Punkeri