Tempossa työskentelevät puheterapeutit Auli Laiho, Salla Pohja sekä Kaisa Punkeri, joilla on monipuolinen osaaminen änkytyksen ja sokelluksen kuntoutuksesta. Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja perhekeskeisesti. Työskentelyotteemme on voimavarakeskeinen. Haluamme vahvistaa asiakkaan ja perheen toimijuutta ja voimavaroja.

Auli on valmistunut puheterapeutiksi 2001 ja neurologisten häiriöiden erikoispuheterapeutiksi 2007. Salla on valmistunut puheterapeutiksi 2006 ja käynyt perhetyön koulutuksen 2013. Molemmat erikoistuivat puheen sujuvuuden häiriöiden erikoispuheterapeuteiksi 2017. Heillä on runsaasti kokemusta eri-ikäisten änkyttävien asiakkaiden kuntoutuksesta yksilö- ja ryhmämuotoisesti sekä intensiivikursseilla. Koulutamme ja ohjaamme säännöllisesti puheterapeutteja ja puheterapeuttiopiskelijoita.

Kaisa valmistui puheterapeutiksi 2013. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt perusterveydenhuollossa, jossa hänellä on ollut mahdollisuus perehtyä alle kouluikäisten änkyttävien lasten perheiden ohjaukseen ja kuntoutukseen. Kaisa aloitti loppuvuodesta 2017 Puheterapiakeskus Tempossa, jossa hän jatkaa työskentelyä ja kouluttautumista puheen sujuvuuden häiriöiden parissa.

Tempon toimitilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoossa, Kehä III:n ja Turun moottoritien välittömässä läheisyydessä. Osoitteemme on Reviisorinkatu 3, 02770 Espoo. Meille on helppo tulla autolla niin Espoosta kuin muualta pääkaupunkiseudulta ja myös pidemmän matkan takaa. Espoon juna-asema sijaitsee kävelyetäisyydellä (200 m), samoin bussipysäkit. Ilmainen pysäköinti löytyy aivan ulko-ovemme edestä.

 

Auli Laiho

Auli Laiho

Puheterapeutti

auli@tempokeskus.fi

0400 44 8187

Salla Pohja

Salla Pohja

Puheterapeutti

alla@tempokeskus.fi

050 577 3679

Kaisa Punkeri

Kaisa Punkeri

Puheterapeutti

kaisa@tempokeskus.fi

041 433 7729