Kasvata siipiäsi vuorovaikutustilanteissa toimimiseen.

Puheterapia änkytykseen ja sokellukseen

Voimavarakeskus Tempo Oy on erikoistunut änkytyksen ja sokelluksen kuntoutukseen. Tarjoamme puheterapiapalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille sekä heidän perheilleen. Puheterapia toteutuu asiakaslähtöisesti, ja terapia suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaan ja perheen omaa toimijuutta ja voimavaroja.

Puheterapia muissa puheen ja kielen kehityksen häiriöissä

Puheterapeuteillamme on vankka osaaminen puheen, kielen ja kommunikoinnin häiriöiden arvioinnissa ja kuntoutuksessa. Vahvinta osaamistamme ovat lasten puheen ja kielen kehitykselliset pulmat, kuten puheentuoton motoriset vaikeudet (lasten puheen apraksia), fonologiset pulmat sekä kielen kehityksen vaikeudet.

Toiminta-alue

Tempon puheterapeutit työskentelevät pääosin Uudellamaalla. Yksilöterapia voi toteutua Tempon toimitiloissa Espoon keskuksessa tai asiakkaan lähiympäristössä (koti, päiväkoti, koulu, työpaikka). Tempo tarjoaa palveluita myös valtakunnallisesti Suomessa. Nykyaikaisten etäyhteyksien avulla änkytysterapia voidaan toteuttaa helposti paikasta ja jopa maasta riippumatta.

Tutustu puheterapeutteihimme!

Puheterapiaan voit tulla:

  • hyvinvointialueiden maksusitoumuksella
  • erikoissairaanhoidon maksusitoumuksella
  • Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen päätöksellä (toimimme alihankkijoina Puhehaka Oy:lle)
  • vakuutusyhtiön maksusitoumuksella
  • itse maksaen

Tiedustele asiakaspaikkatilannetta sähköpostitse info@tempokeskus.fi.