Haemme nyt puheterapeuttia loistavaan tiimiimme. Meillä voit tehdä monipuolisesti mielenkiintoista ja haastavaa puheterapiakuntoutusta. Annamme työssäsi kattavasti tukea, apua ja ohjausta. Halutessasi voit perehtyä änkytyksen ja sokelluksen kuntoutukseen.

Puheterapiakeskus Tempo oy on erityisesti puheen sujuvuuden häiriöihin, änkytykseen ja sokellukseen, erikoistunut osaamiskeskus. Tempossa työskentelevät puheterapeutit Auli Laiho ja Salla Pohja. Meillä on pitkä työkokemus änkytysterapiasta ja monipuolinen koulutustausta änkytykseen liittyen. Perustimme Tempon vuonna 2015, koska halusimme yhdessä kehittää änkytyksen ja sokelluksen kuntoutusta Suomessa ja parantaa änkytysterapiapalveluiden saatavuutta ympäri Suomen – ja ennen kaikkea tehdä tätä kuntoutusta sydämellä. Halutessasi voit siis meillä perehtyä syvällisesti änkytyksen ja sokelluksen kuntoutukseen erittäin ammattitaitoisessa tiimissä, mutta Auli ja Salla ovat perehtyneet ja kouluttautuneet monipuolisesti ja laajasti myös muuhun puheterapiakuntoutukseen.

Tarjoamme monipuolista ja asiantuntevaa yksilö- ja ryhmäkuntoutusta eri-ikäisille asiakkaille ja heidän perheilleen pääkaupunkiseudulla. Toimimme vastaanotollamme Espoossa, ja teemme koulu-, koti- ja päiväkotikäyntejä lähiseuduille. Tarjoamme myös videovälitteistä etäkuntoutusta kauempana asuville ihmisille. Olemme vastanneet useiden vuosien ajan sopeutumisvalmennuskursseista yhteistyössä Suomen änkytysyhdistyksen kanssa. Koulutamme ja työnohjaamme säännöllisesti puheterapeutteja tästä sydäntämme lähellä olevasta aiheesta.

Haemme joukkoomme ensisijaisesti ammatinharjoittajaa, jolloin voit joustavammin määritellä oman työaikasi ja asiakasmääräsi ja saat tekemästäsi työstä erinomaisen korvauksen. Ammatinharjoittaminen ei ole vaikeaa – autamme sinua! Edellytämme hakijoilta laillistetun puheterapeutin pätevyyttä. Arvostamme reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta ja innovatiivisuutta.

Tarjoamme sinulle:

  • rennon, innostavan ja asiantuntevan työyhteisön. Meidän lisäksemme yhteisöön kuuluu samoissa tiloissa toimivat 4 itsenäistä ammatinharjoittajaa
  • rennon, innostavan ja asiantuntevan työyhteisön
  • mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
  • mahdollisuuden tehdä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta
  • koulutusta ja työnohjausta änkytykseen liittyen
  • mahdollisuuden suunnitella oman työaikasi ja asiakasmääräsi
  • monipuolisen materiaalin käyttöösi
  • viihtyisät vastaanotto- ja toimistotilat
  • sähköisen asiakastietojärjestelmän ja hoidamme laskutuksesi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@tempokeskus.fi. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, soita meille (Auli Laiho 0400-448187 tai Salla Pohja 050-5773679)!

Pin It on Pinterest

Share This