Itseopiskelukoulutukset verkossa

Olemme rakentaneet Tempon verkkokauppaan useita itseopiskelukoulutuksia, joiden avulla voit syventää ammatillista osaamistasi. Työstämme uusia koulutuksia jatkuvasti.

Voit tutustua koulutuksiin alla.

Puheen sujuvuuden hallinnan keinot änkytysterapiassa

Koulutuksen laajuus on 16 tuntia, ja se sisältää ideapankin harjoitusten toteuttamiseen. Koulutus on laaja ja monipuolinen kokonaisuus puheen sujuvuuden hallinnan harjoittelusta puheterapiassa. Koulutus antaa keinoja sekä lasten että aikuisten änkytysterapiaan. Koulutuksen aikana opit hahmottamaan puheharjoitusten osuutta änkytysterapian kokonaisuudessa. Lue lisää täältä.

Koulutuksen saama palaute: 4,4/5 tähteä

Änkytyksen puheterapeuttinen arviointi

Koulutuksen laajuus on seitsemän tuntia. Koulutuksen aikana opit arvioimaan änkytystä ja sen vaikutuksia kokonaisvaltaisesti kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Lue lisää täältä.

Koulutuksen saama palaute: 4,6/5 tähteä

Änkyttävä asiakas terveydenhoitajan vastaanotolla

Laajuus 3 tuntia. Terveydenhoitajille suunnattu koulutus änkytyksen tunnistamisesta, ensitiedosta, varhaisesta tuesta ja hoitoon ohjaamisesta. Lue lisää täältä.

Änkyttävä lapsi varhaiskasvatuksessa

Laajuus 3 tuntia. Varhaiskasvatuksen työntekijöille suunnattu koulutus, jossa kerrotaan änkytyksestä ja lapsen puheen sujuvuuden tukemisesta arjen puhetilanteissa. Lue lisää täältä.

Koululaisen änkytys

Laajuus 3 tuntia. Opettajille suunnattu tietopaketti änkytyksen huomioimisesta kouluympäristössä. Lue lisää: täältä.

Tulossa: Koulutus pienten lasten änkytyksen kuntoutuksesta

Koulutus tekeillä.

Tulossa: Koulutus resurssien suuntaamisesta änkytysterapiassa

Koulutus tekeillä.